În perioada 14 noiembrie – 14 decembrie 2018 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în U.A.P.R. a membrilor stagiari. Concomitent se pot depune și dosarele (acte și portofoliu) pentru membrii stagiari în U.A.P.R. la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul U.A.P.R. – www.uap.ro, până la data de 20 decembrie 2018, la sediul U.A.P.R. din str. Piața Amzei nr. 13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul U.A.P.R. din str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE

Perioada de stagiatură este de minim doi ani și maxim cinci ani de la data intrării în U.A.P.R.
În sesiunea de titularizare 2018 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2016 și anterior.
Procedura de titularizare se va desfășura conform metodologiei prevăzute în noul Regulament pentru Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România atașat mai jos.

Descarcă de aici:

– Regulament pentru Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România
– Cerere_primire în UAPR
– Fisa-personala_primire in UAPR
– Cerere_titularizare în UAPR
– Fisa-personala_titularizare in UAPR